Tähtiseuramerkin luovutus
PoKLiJulkaistu: 22.11.2021 09.26

Tähtiseuramerkin luovutus

Seuramme Tähtiseura auditointi tapahtui 20.4.2021 jonka perusteella seuramme on oikeutettu käyttämään Tähtiseuramerkkiä seuramme toiminnassa. Varsinaisen merkin fyysinen luovutus päätettiin siirtää tulevaisuuteen, kunnes Covid-19 pandemian rajoitukset sen sallivat.

Virallisen merkin luovutus ja kukitukset tapahtuivat Liiga KooKoon pelisssä 15.10 KooKoo-Sport. Merkin luovuttajina toimivat Kymi-Saimaan aluehallituksen puheenjohtaja Heikki Koskinen, Kymenlaakson liikunnan toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen ja Kymi-Saimaan aluepäällikkö Kari Schemeikka. Palkinnnot vastaanottivat Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen/ KooKoo junioreiden junioripäällikkö Harri Setälä ja toiminnanjohtaja Jari Seppänen.

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti. Lisätietoja tähtiseura laatuohjelmasta

https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtis...